Sancta Maria Opgeleverd

Trots presenteren we samen met Groupcare B.V. dit bijzondere project in de voormalige huishoudschool Sancta Maria in Deurne. Wandel vanaf het plein aan de markt door de groene oase aan de Kruistraat de rijke historie van Sancta Maria binnen. Het prachtige pand van de voormalige Rooms Katholieke Huishoudschool Sancta Maria ligt daar in het groen verscholen. Ervaar dit prachtige authentieke gebouw met een rijke geschiedenis in het centrum van Deurne. Wonen met karakter kan in één van de 32 starterswoningen, statig, uniek én betaalbaar.

Er is een grote verscheidenheid aan typen woningen met een oppervlakte van ca. 50 m² tot 85 m². Alle woningen hebben een privé-buitenruimte, minimaal één slaapkamer en een externe berging. De woningen combineren hedendaags wooncomfort met historische karakteristieken. Oude elementen blijven in de woningen zichtbaar, waaronder de karakteristieke stalen ramen. Daarnaast is het heel comfortabel thuiskomen op Sancta Maria. Er is volop openbare parkeergelegenheid rondom het complex. En ook de stalling van de fiets is goed geregeld.

En dat in een heel betaalbaar prijssegment. Comfortabel op Sancta Maria!Een karakteristiek leegstaand schoolgebouw. Starters op zoek naar een betaalbare woning.

Bestemd voor elkaar.

Deurne Sancta Maria Street Vk
14
21
Ai 18279 Vv V06 B 3000Px Vk
19
10
23
08

Video

Meer weten over Sancta Maria

Bekijk onderstaande downloads


Voor meer informatie bezoek de website van Sancta Maria:

www.sanctamaria-wonen.nl

In samenwerking met:

Groupcare Groot