Over ons

Bestemd voor elkaar.

Starters die op zoek zijn naar een mooie, betaalbare én unieke woning. Cornelis Huygens Projectontwikkeling die een oud klooster kan herontwikkelen tot een woonbestemming. Dat kan niet anders, dat is voorbestemd. De consument en het klooster, de congregatie en Cornelis Huygens Projectontwikkeling, Cornelis Huygens Projectontwikkeing en de consument. Het klopt helemaal; gewoon, bestemd voor elkaar.

We creëren een match. Een match tussen bestemming en eindgebruiker, alsof het zo had moeten zijn. Cornelis Huygens Projectontwikkeling zorgt voor een toekomstbestendige bestemming waarin de gebruiker centraal staat: een eerste woning, een woning waar mensen hun gezin kunnen laten opgroeien, een plek waar ze plezier kunnen hebben en zorgeloos kunnen genieten. Cornelis Huygens Projectontwikkeling geeft bestaand vastgoed een nieuwe bestemming en creëert ook geheel nieuwe bestemmingen op bijzondere plekken: woningen waar natuur en leefbaarheid centraal staan en kantoorgebouwen met hoogwaardige afwerking op top zichtlocaties.

Cornelis Huygens Projectontwikkeling is daarbij in staat om goed aan te sluiten op de wensen van gemeenten en congregaties. Bijvoorbeeld in het oplossen van leegstand. Tegelijkertijd wordt recht gedaan aan de historie van het gebouw en de omgeving. Ook daarom zijn Cornelis Huygens Projectontwikkeling en deze partijen 'bestemd voor elkaar'.

Onze werkwijze

Cornelis Huygens Projectontwikkeling heeft meer dan 20 jaar ervaring in onroerend goed. We ontwikkelen vastgoed en beheren investeringen voor eigen risico. Wij richten ons daarbij met name op de herontwikkeling van bestaand onroerend goed en binnenstedelijk gebied. Tevens ontwikkelen wij nieuwbouw kantoor- en bedrijfsgebouwen, winkels en woningen.

De eindgebruiker heeft altijd een prominente plaats binnen de ontwikkeling. Wij spelen in op individuele wensen en geven graag persoonlijke aandacht. Ons enthousiaste en professionele team is compact, waardoor wij tijdig en adequaat in kunnen spelen op de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Maatwerk voor elk project, groot of klein, is onze toegevoegde waarde in het vastgoedproces.

Ons team


Cor Pijnenburg

Cor Pijnenburg
Directeur

Elle van Hedel

Elle van Hedel
Manager Financiën en Organisatie

Ferry van Laarhoven

Ferry van Laarhoven
Acquisiteur

Jan-Willem Pijnenburg

Jan-Willem Pijnenburg
Marketeer

Jos van Grinsven

Jos van Grinsven
Directeur

Leon Verdonschot

Leon Verdonschot
Adviseur acquisitie

Marie-An Bastiaansen-Potma

Marie-An Bastiaansen-Potma
Operationeel directeur

Mathijs Poirters

Mathijs Poirters
Projectmanager

Olav van de Ven

Olav van de Ven
Systeembeheerder

Pierre Kleiren

Pierre Kleiren
Projectmanager

Ranell Pijnenburg

Ranell Pijnenburg
Multi media engineer

Rebekka Matthijssen

Rebekka Matthijssen
Management assistente

Sjoerd Meijers

Sjoerd Meijers
Acquisiteur